Hauswirth Appartments Zandvoort


Zandvoort

Een weekendje of weekje weg naar Zandvoort aan Zee. De kust is super populair, zandvoort een van de bekendste kustplaatsen van Nederland en dat is niet zonder reden.

U vindt er een breed en uitgestrekt zandstrand van ruim negen kilometer lang. Alle ruimte dus om te recreeëren. En dat kan altijd op uw manier. Of u nu houdt van ontspannen in een beautycenter of de actie opzoeken met bijvoorbeeld zeilen of surfen, in Zandvoort kan het. Ook het centrum van Zandvoort is de moeite waard. U kunt er heerlijk winkelen en uitgaan in bijvoorbeeld een van de 55 restaurants. Hoewel een zonsondergang vanuit een van de strandpaviljoens langs de kust ook zeer de moeite waard is natuurlijk...

Naast het strand, watersport, wandelen en fietsen in de prachtige duinen biedt Zandvoort veel meer. Onder andere het wereldberoemde Circuitpark van Zandvoort waar jaarlijks vele motor- en autosport evenementen worden georganiseerd. Voor golfliefhebbers heeft Zandvoort een 9-holes golfbaan tot haar beschikking.

Eten en drinken, er is voor elk wat wils. Supermarkten zijn open op zondag evenals de meeste winkels. Bij Centre Parcs Zandvoort zijn mogelijkheden om te zwemmen, te bowlen, kegelen en het Circustheater Zandvoort heeft een bioscoop en een speelautomatenhal. En natuurlijk Holland Casino als u een gokje wilt wagen! Bezoek ook het Museum van Zandvoort, om de sfeer te proeven van dit vroegere vissersdorpje.

Zandvoort heeft vele terrasjes, cafeetjes, restaurants, boetiekjes, winkeltjes, etc. Een brede boulevard en vele strandpaviljoens met allemaal een eigen sfeer. Voor de sportieve gast zijn er tal van sportmogelijkheden. Een kleine selectie: paardrijden, zeevissen, fietsen, 'subtropisch' zwemmen, fitnessen, windsurfen, kitesurfen en natuurlijk beachvolleybal.

Het uitgestrekte en brede zandstrand van Zandvoort biedt een grote verscheidenheid aan strandpaviljoens. Van trendy en sportief tot culinair en chic. Allen hebben zij hun eigen identiteit en sfeer. Het strand van Zandvoort beschikt ook over een ruime keuze aan paviljoens voor naturisten. Het naturistenstrand bevindt zich op twintig minuten loopafstand in zuidelijke richting.

Zandvoort ligt midden tussen de natuurgebieden De Kennemerduinen en de Amsterdamse waterleidingduinen.  De duingebieden staan bekend om hun schoonheid door de seizoenen heen. Het palet aan kleuren is wonderschoon in zowel het voorjaar als in het najaar. De rust die de duinen uitstralen zal voor een ieder een ontspannende ervaring zijn.

Gedurende het seizoen wordt er in Zandvoort veel georganiseerd zoals vele muziekfestivals, paardenraces, autoraces, braderieën en kunsttentoonstellingen op het strand.

Meer informatie vindt u
hier

Het actuele weer in Zandvoort vindt u hierE-Mail:

elisabeth.hauswirth@gmail.com

Tel:

0031235712206

Fax:

0031848353232

Mobiel:

0031653312188


Hauswirth Appartments
Hogeweg 58
2042 GJ
Zandvoort
Nederland